Hora Credit Imprumuturi

5/5 - (1 vote)

Neprevăzutul face parte din viața noastră și când vine vorba de un împrumut financiar avem nevoie de un aliat de încredere și pe buzunarul tuturor. Hora Credit IFN S.A. oferă împrumuturi pe termen scurt și în condiții favorabile pentru solicitant. Compania ține cont de situația devastatoare provocată de criza COVID-19 și, printr-o serie de măsuri avantajoase, s-a aliniat eforturilor naționale de a sprijini familiile ce au fost afectate de virus. Serviciile Hora Credit sunt concepute pentru o piată în continuă mișcare, cu noi provocări de depășit la fiecare pas.

Hora Credit este compania timpului tău.

Hora Credit Imprumuturi Screenshot

Principalele servicii Hora Credit Imprumuturi

 • Împrumuturi rapide pentru finanțarea nevoilor urgente;
 • Solicitări 100% online, cu acceptarea documentelor scanate și încărcate pe contul online;
 • Soluții de creditare pentru familiile afectate de COVID-19.

O HORĂ pentru toate vârstele

Prin credite rapide și credite online ne adresăm tututror categoriilor de vârstă: tineri începând cu vârsta de 19 ani, familii și seniori.

În prezent, compania acceptă solicitări de creditare clasice, prin depunerea documentelor la sediu, dar și solicitări online, care se pot depune direct de pe telefon, tabletă sau computer cu conexiune la internet. Puteți avea încredere în noi deoarece Hora Credit prelucrează în siguranță datele dumneavoastră și colaborează cu instituțiile recomandate pe statul român pentru a preveni riscul de fraudă și evaziunea fiscală.

Hora Credit este o instituție nebancară, cu profil de creditare rapid, destinat tuturor clienților ce întâmpină greutăți financiare.

Unde ne găsiți

Hora Credit IFN S.A. are punct fix de lucru deschis în capitală, unde putem prelua fizic solicitări scrise de la clienți și unde putem oferi consiliere și alte servicii suplimentare. Biroul se află pe Splaiul Unirii, Nr. 16, clădirea Muntenia, etaj 2, sc.4, București. Programul este de luni până vineri între orele 09.00-20.00, iar sâmbătă și duminică între 09.00-17.30. În timpul programului de lucru, răspundem la numărul de telefon +40 318 18 18 18 pentru întrebări generale și la numărul  +40 318 10 10 72 pentru informații despre contractele în derulare. Ne puteți contacta și online, la adresa de e-mail info@horacredit.ro.

Carcteristicile creditului nostru

Pentru că vremurile o cer, Hora Credit a creat un produs ce se adresează atât celor cu nevoi financiare urgente, cât și celor afectați de COVID-19. Alegi suma de care ai nevoie, aplici și cât ai clipi ai și primit banii. Pentru a beneficia de acest serviciu, nu trebuie decât să te înscrii pe platforma noastră și să îndeplinești câteva cerințe generale:

 • Vârsta minimă a aplicantului este 19 ani;
 • O copie scanată a cărții de identiate;
 • Dovada unui cont/card bancar.

Un împrumutul rapid se face cu responsabilitate. Hora Credit este flexibil cu suma pe care ți-o poate credita dar și tu trebuie să cunoști regulile interne după care se face jocul.

Determinate de suma finală solicitată, regulile de acordare a creditului impun o dobândă minimă, o perioadă de rambursare stabilită prin contract și alte detalii importante pentru dumneavoastră, descrise în tabelul de mai jos:

Sumă maximă creditată între 100 – 10.000 de lei, cu plată integrală sau în rate;
Dobândă zilnică  în funcție de suma creditată, variază între *0% și 2%;
Perioadă de rambursare șase luni cu posibilitate de prelungire;
Debitarea directă a datoriei de pe card Nu;
Posibilitate de plată numerar Da, la orice casierie bancară;
Puncte de lucru fixe Da, sediul din Spaiul Unirii, nr.16; 
Vârsta minimă a aplicantului 19 ani;
Venit minim Nu se aplică. 

*Dobânda 0% se referă la o dobândă de 0,0001%.

De ce să alegi Hora Credit

Alegerea unui credit nu este ușoară, trebuie să ai în vedere condițiile de împrumutare și rambursare. Mai jos vei vedea de ce Hora Credit ar putea fi soluția cea mai potrivită pentru tine:

 • 100% online

Pentru că un ajutor trebuie să fie la îndemână, Hora Credit poate fi accesat 100% online. Faci un cont online și apoi completezi formularul de solicitare a creditului.

 • Fără ipotecă sau garanții

Pentru a solicita acest împrumut nu trebuie să aduci garanții sau ipotecă;

 • Condiții speciale pentru cei afectați de COVID-19

Dacă te afli printre cei care suferă din cauza pandemiei, la Hora Credit poți beneficia de condiții speciale impuse de lege. Nu îți trebuie decât documentul doveditor că veniturile tale au fost diminuate de COVID-19.

 • 0% dobândă pentru împrumturile pe termen scurt

Dacă alegi un credit pe 30 de zile, timp în care vei rambursa suma împrumutată, vei beneficia de *0% dobândă.

 • Credit rapid și sigur

Aprobarea solicitării tale durează numai 15 minute, iar toate condițiile sunt stipulate în contract, astlfe încât tu să fii protejat în orice situație;

 • Aplici doar cu buletinul

La Hora Credit este atât de simplu să primești banii de care ai nevoie, îți faci cont pe platforma noastră și încarci o copie scanată a cărții de identitate și datele contului tău bancar;

 • Banii ajung în cont

După aprobare banii intră direct în cont, fără să fi nevoit să te deplasezi la sediul firmei;

 • Prelungirea perioadei de rambursare

Dacă la scadență nu ai posibilitatea să returnezi banii, poți beneficia de o extindere automata a perioadei de rambursare. În acest fel, îți oferim timpul de care ai nevoie ca să te organizezi financiar;

 • Plata creditului în rate

Pentru a putea achita suma creditată mai ușor, Hora Credit îți oferă posibilitatea să plătești în rate, în condiții sigure, stabilite prin contract;

 • Rambursare anticipată cu ZERO costuri

La Hora Credit poți rambursa anticipat anticipat orice împrumut, cu zero costuri suplimentare.

*Dobânda 0% se referă la o dobândă de 0,0001%.

Dezavantajele unui împrumut rapid

 • Aplicantul trebuie să aibă vârsta minimă de 19 ani;
 • Aplicantul trebuie să aibă reședința în România.

Concluzie

Hora Credit este partenerul tău de joc în perioadele mai dificile ce implică cheltuieli financiare imediate. Te așteptăm cu condiții avantajoase și soluții pertinente la probleme tale. Hai în Horă!

Comentarii (0)
Adauga comentariu