Mobilo Credit Imprumuturi

5/5 - (1 vote)

Despre Mobilo Finance

Mobilo Finance IFN S.A. a reinventat serviciile de creditare rapidă: fără cozi, fără birocrație, fără drumuri interminabile și, mai ales, fără timp pierdut. Având cea mai mică dobândă de pe piață, Mobilo Finance te întâmpină cu cea mai prietenoasă aplicație pe telefon pentru împrumuturi rapide. Online, sigur și de încredere, Mobilo Credit tocmai a devenit cel mai bun prieten al tău care îți oferă bani instant, oricând, oriunde.

Principalele servicii pe care le oferim sunt:

 • Credite rapide pentru finanțarea nevoilor stringente;
 • Împrumuturi pe mobil prin aplicația Mobilo Credit pentru smartphone;
 • Împrumuturi online.
Mobilo Credit

Aplicația Mobilo Credit

Pentru a ușura procesul de solicitare a unui împrumut rapid, am creat aplicația Mobilo Credit pentru smartphone, disponibilă gratuit în Google Play sau AppStore. Cu această aplicație poți obține un credit instant, de oriunde, la orice oră. Mai mult decât atât, dacă ești la primul credit și aplici de pe telefon prin Mobilo Credit, beneficiezi de 200 de lei în plus la împrumut.

Unde ne găsiți

Mobilo Finance IFN S.A. răspunde cu drag tuturor solicitărilor clienților de luni până vineri între orele 09.00-17.30, la următoarele numere de telefon: 0314.100.100 / 0319918 (tarif normal). Suntem disponibili și pe WhatsApp, la numărul 0771.361.331. Online ne puteți contacta la adresa de e-mail relatiiclienti@mobilocredit.ro.

Carcteristicile creditului nostru

Nevoile clienților noștri ne-au învățat să ne adaptăm la ritmul de schimbare a societății. Pentru că tu s-ar putea să întâmpini o nevoie financiară când ești acasă, când ești plecat la bunici sau când stai în trafic, un credit online este soluția ideală. Ca să ai acces imediat la bani, avem un produs și mai atrăgător, soliciți credit direct de pe telefon, prin intermediul aplicației nostre pentru smartphone, Mobilo Credit.

Ca să beneficiezi de aceste avantaje, nu trebuie decât să instalezi aplicația pe telefon și să completezi detaliile cererii de împrumut. O poți face oricând, urmând pașii indicați. Aplicarea este simplă și imediată, Mobilo Credit având o interfață prietenoasă și ușor de utilizat.

Dacă ești la primul credit, ai parte de câștiguri multiple: 0% dobândă și posibilitatea să obții 200 de lei în plus la împrumut. Și nu trebuie să-ți faci griji pentru securitatea datelor tale, aplicația este protejată cu tehnologii de ultimă generație.

Dacă vrei și tu Mobilo Credit trebuie să îndeplinești câteva cerințe esențiale:

 • Vârsta minimă a aplicantului este 18 ani;
 • O poză a cărții de identitate încărcată online la momentul solicitării;
 • Poză/document PDF al extrasului de cont din ultima lună.

Împrumută responsabil

Împrumută-te cu responsabilitate. Compania Mobilo Finance dorește să stabilească un parteneriat pe termen lung cu tine, avantajos pentru ambele părți. De aceea, atunci când soliciți un împrumut, vom analiza împreună nivelul de îndatorare, venitul și istoricul de creditare pe care îl vom construi. Prin informații clare despre costuri, dobândă și riscurile la care te expui, poți să fi sigur că parteneriatul nostru este unul transparent și corect.

În tabelul de mai jos regăsești concret informații de bază ale serviciilor financiare oferite de companie, precum și câteva reguli generale aplicate împrumuturilor rapide:

Sumă maximă creditată între 300
Dobândă zilnică 0% dobândă dacă ești la primul credit, iar pentru alte tipuri de împrumuturi, în funcție de valoare si termen, se vor afisa informatii complete despre costuri;
Perioadă de rambursare șase luni cu posibilitate de prelungire;
Debitarea directă a datoriei de pe card Nu;
Posibilitate de plată numerar Da, la orice casierie Banca Transilvania;
Puncte de lucru fixe Nu;
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani;
Venit minim 900 de lei.
Mobilo Credit – Mobile

De ce să alegi Mobilo Credit

Pentru că vrem să fim pe aceeași frecvență cu tine, iată de ce ar trebui să alegi Mobilo Credit:

 • Aplicație pe telefon

Descarcă aplicația Mobilo Credit pentru smartphone din Google Play sau AppStore, instaleaz-o, creează cont, aplică pentru credit și gata. Nu există modalitate mai rapidă de a accesa fonduri la nevoie;

 • Primești banii instant

De oriunde, la orice oră, noi avem deschis non-stop ca tu să obții banii de care ai nevoie imediat*;

 • Primești bani mai mulți

Dacă aplici de pe telefon prin Mobilo Credit, poți primi cu 200 de lei mai mult la primul credit;

 • Fără acte, adeverințe de salariu sau garanții

Cu aplicația noastră soliciți direct de pe telefon. Totul este simplu, digitalizat și fără alergătură după zeci de documente;

 • 0% dobândă pentru primul împrumut

Ai 0% dobândă dacă ești client nou și te afli la primul împrumut;

 • Credit rapid și sigur pentru toate vârstele

Chiar dacă ești senior, noi îți oferim șansa să îți acoperi cheltuielile neprevăzute, trebuie doar să ai un talon de pensie valabil;

 • Primești banii în cont sau numerar

După aprobarea solicitării, ai posibilitatea să alegi cum vrei să primești banii: virament bancar sau numerar la casieria Băncii Transilvania;

 • Extinderea duratei creditului la nevoie

Dacă treci printr-o perioadă mai dificilă și la scadență nu ai posibilitatea să rambursezi suma creditată, poți beneficia de o extindere de 31 de zile a perioadei de împrumut, fără costuri suplimentare;

 • Plata creditului online

Dacă vrei să achiți creditul fără să mai mergi la bancă, acum o poți face direct prin contul tău de client de la Mobilo. Îți trebuie doar un card valabil (Mastercard sau Visa);

 • 0 costuri de plată anticipată

Cu Mobilo Credit poți rambursa anticipat suma creditată, plătind datoria și dobânda acumulată până în ziua în care achiți, fără alte costuri suplimentare.  

*Pentru creditul prin telefon se pot primi banii instant după aprobare dacă alegi să ii primești direct în contul tău bancar.

**Pentru alte împurmuturi se pot primi banii în 30 de minute dacă ești client al uneia dintre băncile partenere Mobilo Finance: BT, BRD, BCR, ING și Raiffeisen. 

Dezavantajele unui împrumut rapid

 • Aplicantul trebuie să aibă venituri stabile;
 • Aplicantul trebuie să aibă reședința în România.

Concluzie

Un împrumut online este soluția perfectă atunci când nu ai timpul necesar depunerii dosarului cu acte. Așadar, un credit obținut doar cu conexiune la internet te poate scăpa de probleme financiare urgente.

Cu ajutorul aplicației Mobilo credit ai scăpat de dosare, de drumuri interminabile și timp pierdut. Aplică sigur și rapid, chiar acum.

Mobilo Finance IFN SA- Bucuresti, str.Lanariei nr.77, sector 4, ONRC nr. J40/5340/2015 – CUI 34457440, BNR – Registrul Special nr. RS-PJR-41-110096/16.02.2018 Nr.de notificare la ANSPDCP: 2447

Comentarii (0)
Adauga comentariu