VIVA Credit Imprumuturi

5/5 - (1 vote)

Despre VIVA Credit

viva credit Imprumuturi

VIVA Credit IFN S.A. este o companie cu profil financiar ce vine în întâmpinarea nevoilor de creditare a potențialilor clienți de pe piața românească. Prin reputația pe care și-a câștigat-o de-a lungul timpului, compania se poate lăuda cu un portofoliu de proiecte de success încă din 2018. VIVA Credit este prima companie din România care și-a transferat total serviciile de specialitate din sfera business-ului clasic în sfera online.

Principalele servicii pe care le oferim sunt:

 • Împrumuturi rapide pentru finanțarea nevoilor imediate;
 • Împrumuturi 100% online, cu prelucrarea și aprobarea tuturor procedurilor doar prin acces la internet;
 • Credite rapide fără adeverință de salariu, giranți sau garanții.

Serviciile VIVA Credit se înscriu în sfera împrumuturilor financiare nebancare, sub forma creditelor de consum: credite rapide și credite online. În prezent, creditele online se acordă în baza unei solicitari ce poate fi depusă 100% pe internet. De asemenea, compania este la dispoziția clientilor și oferă informații si consiliere tuturor celor care solicită acest serviciu.

Astfel, se elimina nevoia deplasării clientului la sediul firmei, iar acesta metodă facilitează accesul la acest tip de credit în mod deosebit pentru zonele rurale. Solicitarea este analizata și împrumutul acordat în maxim două ore de la depunerea cererii. Pe scurt, VIVA Credit este o companie care oferă credite de consum oricui îndeplinește condițiile minime, oriunde, în timp record și cu cheltuieli reduse.

Viva credit formular

Recunoaștere oficială

VIVA Credit IFN SA este o instituţie autorizată, cu specific financiar, înregistrată în Registrul General și Special al Băncii Naţionale a României din 2018.

Prin activitatea depusă în ultimii ani  compania își confirmă statutul de partener de încredere ce acționează conform tuturor reglementărilor legislative referitoare la creditele de consum. Așa cum o prezintă pe site-ul oficial, misiunea acestei instituții este să ofere soluții de finantare rapide și convenabile tuturor doritorilor.

Unde ne găsiți

VIVA Credit IFN S.A. are sediu fizic deschis în capitală, unde sunt așteptati clienții pentru solicitări sau informații suplimentare. Biroul se află pe Bulevardul Iancu de Hunedoara Nr. 8, sc.1, București, în incinta U Bussines Center. Programul este de luni până vineri între orele 08.30-20.00 iar sâmbătă între 09.00-15.00. În timpul programului de lucru, răspundem la numerele de telefon 021 303 0080; 0372 402 500 sau la SMS 1891. Ne puteți contacta și online, la adresa de email suport@vivacredit.ro.

Carcteristicile creditului nostru

VIVA Credit este un produs dezvoltat pentru a veni în ajutorul clienților puși în fața unei situații neprevăzute. Pentru a rezolva probleme urgente apărute peste noapte, îți propunem linia noastră de credit cu o sumă maximă creditatăde 2.000 de lei.

Clienții care doresc să acceseze un credit rapid trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • Vârsta minimă a aplicantului să fie peste 20 de ani;
 • O sursă de venit constantă de minim 700 de lei, dovedită prin documente;
 •  Obținerea venitului pe card.

Împrumutul rapid este cu siguranță la îndemâna majorității solicitanților, cu toate acestea, ei trebuie să fie conștienți de riscurile ce implică un credit rapid. Indiferent de suma solicitată, regulile de acordare a creditului impun o dobândă fixă, o perioadă de rambursare și alte detalii importante pentru dumneavoastră ce sunt descrise în tabelul de mai jos:

Sumă maximă creditată 2000 lei
Dobândă zilnică 1,2% aplicată doar sumei utilizată din totalul împrumutat; dacă ești la primul credit, ai 0.0% dobândă în primele 30 zile;
Perioadă de rambursare nedeterminată;
Debitarea directă a datoriei de pe card Da;
Posibilitate de plată numerar Da, la orice casierie BCR, Unicredit-Țiriac Bank și CEC Bank;
Puncte de lucru fixe Da, sediul din Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr.8;
Vârsta minimă a aplicantului 20 de ani;
Venit minim700 de lei

Pentru informații suplimenatre, nu uitați că echipa VIVA Credit este la dispoziția dumneavoastră și vă răspunde cu drag la orice nelamuriri.

De ce să alegi VIVA Credit

Dacă împrumutul rapid este soluția pentru acoperirea cheltuielilor neprevăzute, îți vom prezenta cele mai importante atu-uri ale creditului VIVA și de ce ar trebui să îl alegi:

 • Rapid

Durează numai 15 minute ca solicitarea ta să fie prelucrată, iar în maxim 2 ore de la aprobare vei primi banii;

 • 100% online

Prin digitalizarea acordării împrumuturilor, VIVA Credit se obține prin solicitare pe telefon, tabletă sau laptop, de oriunde din România;

 • Fără deplasări inutile

Împrumutul 100% online înseamnă că vei primi banii în confortul casei tale, fără să te mai deplasezi la sediul companiei;

 • Banii ajung în cont

Pentru a simplifica procedura, banii sunt livrați în contul tău sau pe card, de unde îi poți utiliza în funcție de nevoi;

 • Flexibil

Pentru a te ajuta în organizarea cheltuielilor, VIVA Credit nu impune nicun fel de restricții legate de modul de gestionare a banilor, Retragi bani oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie

 • Dobândă fixă

Creditul VIVA oferă prin contract o dobândă fixă, ca să nu ai surprize sau cheltuieli ascunse;

 • Plătești dobândă doar pentru suma utilizată

Portofelul tău îți va mulțumi întrucât chiar dacă ai împrumutat suma maximă, vei plăti dobandă doar pentru suma retrasă;

 • Rambursare anticipată fără comisioane

Dacă te-ai hotărât să rambursezi anticipat împrumutul o vei în cele mai bune condiții, fără comisioane sau alte penalitați;

 • Poți rambursa lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată

Dacă nu poți returna suma integral, VIVA Credit îți oferă posibilitatea de a plăti eșalonat, lunar, la scadență poți rambursa doar 10% + dobânda aferentă.

Pentru fiecare dintre noi există un moment în care avem nevoie urgentă de bani, din diferite motive, iar VIVA Credit a fost creat tocmai din această necesitate. Noi te ajutăm să depșești clipele grele și să te bucuri de o viață fără griji.

Dezavantajele unui împrumut rapid

 • Aplicantul trebuie să fie domiciliat în România;
 • Aplicantul trebuie să dețină un cont bancar cu venituri stabile.

Concluzie

Nu mai sta pe gânduri, aplică chiar acum pentru un VIVA Credit și hai să ne cunoaștem. Te ajutăm cu bani, cu soluții și cu o vorbă bună.

Comentarii (0)
Adauga comentariu